Holland Cup 2019 skeelerhuus te Heerde

Holland Cup 2019 , skeelerhuus , skeeler.

Holland Cup 2019 skeelerhuus te Heerde.

De Holland cup is weer verreden op de skeeler baan van Heerde. Het weer zat redelijk mee en het tijdschema hoefde bijna niet te worden aangepast. Veel races achter elkaar perfecto.

Voor sommige rijders zat het mee voor sommigen niet, maar dat is sport. Wel zuur als je halve wereld rond vliegt om op deze wedstrijd aanwezig te zijn.


Robur ’58 H1 – Quick Amersfoort H2

Robur '58 H1 - Quick Amersfoort H2 14-4-2019

Vandaag bij Robur 58 gekeken, heren 1 trad aan tegen Quick uit Amersfoort. Door een aantal persoonlijke fouten kwam Robur op achterstand en konden ondanks het harde werken deze achterstand niet meer inlopen. Fijn om buiten te zijn was het niet er stond een koude wind en de zon liet zich maar zelden zien. Het honkbal daartegen vergoede alles.


WSB H1 – Cromtigers 7-4-2019

WSB H1 - Cromtigers 7-4-2019

De eerste dag dit jaar boven de 20 graden en gelukkig mochten WSB H1 het veld op, lekker in de zon kijken hoe anderen moe worden.

Na een wat stroef begin en een aantal persoonlijke fouten begon het voor WSB midden wedstrijd te draaien. Een werper die er steeds beter inkwam, goed en snel veldspel en langzaam werden de Cromtigers binnen gehengeld. Mooie acties op het veld en het commentaar buiten het veld werd na mate de wedstrijd vorderde ook steeds leuker. WSB stapte het veld af met een zege van 6-4.


HC Ares D1 – MHC Boxmeer D1 31-3-2019

HC Ares D1 - MHC Boxmeer D1 31-3-2019

De dames van MHC Boxmeer kwamen op bezoek bij Ares D1. Tot ver in de tweede helft ging het spel gelijk op maar na een onthouden strafcorner en een wat gelukkige zeer hoge bal in het doel, kwamen de dames van Ares op achterstand die zij niet meer konden goedmaken. Het spel werd snel gespeeld maar dit kwam niet ten goede van de passing en de aannames in het spel van Ares. Aan de inzet die de dames op het veld legden heeft het niet gelegen. Einduitslag 2-4.