ETS 2019 AMCA Apeldoorn

Ets 2019 AMCA Apeldoorn

De ETS is weer verreden, één van de grootste RC wedstrijden ter wereld. Met meer dan 200 deelnemers was het druk op de AMCA in Apeldoorn. Veel foto’s mogen maken geniet ervan.


HC Ares D1 – HC Soest 19-5-2019

HC Ares D! 19-5-2019

Ares D1 kreeg hockey club uit Soest op bezoek. Beide partijen waren goed aan elkaar gewaagd en geen van beiden kon het overwicht op het veld krijgen. Met goed veldspel en soms jeugdige overmoed kwam Ares op voorsprong en wisten door de verdediging goed dicht te houden, de overwinning binnen te slepen.


Holland Cup 2019 skeelerhuus te Heerde

Holland Cup 2019 , skeelerhuus , skeeler.

Holland Cup 2019 skeelerhuus te Heerde.

De Holland cup is weer verreden op de skeeler baan van Heerde. Het weer zat redelijk mee en het tijdschema hoefde bijna niet te worden aangepast. Veel races achter elkaar perfecto.

Voor sommige rijders zat het mee voor sommigen niet, maar dat is sport. Wel zuur als je halve wereld rond vliegt om op deze wedstrijd aanwezig te zijn.


Robur ’58 H1 – Quick Amersfoort H2

Robur '58 H1 - Quick Amersfoort H2 14-4-2019

Vandaag bij Robur 58 gekeken, heren 1 trad aan tegen Quick uit Amersfoort. Door een aantal persoonlijke fouten kwam Robur op achterstand en konden ondanks het harde werken deze achterstand niet meer inlopen. Fijn om buiten te zijn was het niet er stond een koude wind en de zon liet zich maar zelden zien. Het honkbal daartegen vergoede alles.


WSB H1 – Cromtigers 7-4-2019

WSB H1 - Cromtigers 7-4-2019

De eerste dag dit jaar boven de 20 graden en gelukkig mochten WSB H1 het veld op, lekker in de zon kijken hoe anderen moe worden.

Na een wat stroef begin en een aantal persoonlijke fouten begon het voor WSB midden wedstrijd te draaien. Een werper die er steeds beter inkwam, goed en snel veldspel en langzaam werden de Cromtigers binnen gehengeld. Mooie acties op het veld en het commentaar buiten het veld werd na mate de wedstrijd vorderde ook steeds leuker. WSB stapte het veld af met een zege van 6-4.